27 Temmuz 2013 Cumartesi

saturday morning:check

huzurlu bir cumartesi sabahından sevgiler herkese.
dün kırmızıkedi'den aldığım yeni kitaplarım kucağımda şuan ve havuza karşı uzanmış havanın keyfini çıkarıyorum.

hava çok güzel yine. Havuza da girilir ama pazartesi günkü son Abiturumu da atlatiyim öyle açıcam sezonu :)

yeni kitaplarım şuana kadarki ilk ve tek kitabı , dünya çapında rekorlar kıran ''Boksör Böcek '' olan Ned Beauman'ın ''Işınlanma Kazası'', geçen yıl Man Booker Prize'a aday olmuş.

diğer kitabım da cümleten bayıldığımız Jack Kerouac'ın ''Big Sur''u. O da Beat kuşağını ve anılarını anlatıyormuş bu kitabında. (nisan ayının ''bi'kaç alıntı'' postunda kendisinin pek de güzel bir sözü bulunuyor )

Bu hafta ikisini de bitirmeyi planlıyorum çünkü pazartesiden sonra resmen özgürlüğümü ilan edicem .

Aslında bu postu sosyal içerikli bir mesaj vereyim diye yazıyorum.

İki hafta önce arkadaşımla Boğaziçi'ndeki Galatasaray Rotaract etkinliği sonrası Bebek'te keyif yapalım dedik.Suada'da yemeğimizi yiyip, ( Bu arada mayıs sonuna kadar Suada'ya gitmeyin havuz tarafı tamamen kapalı ve tadilatta.Asıl amacımız Mezzaluna'da yemekti ama başka bir restorana girmek zorunda kaldık.) sonra da bir yerde kahve içelim dedik. Happily Ever After'da oturmaya niyetlendik fakat KAHVE SERVİSLERİ YOKMUŞ. Arkadaşlar sizden rica ediyorum oraya gitmeyin.Bizim gibi saftirik gençleri görünce ve yemek servisi açılmadığı sürece bu bahaneyle kaç kişiyi yollarından döndürüyorlarmış iki kuruş fazla kazanmak için.Aman iyi yapıyorsunuz Happily Ever After . Siz yapın,ama kimse kusura bakmasın bu çarpıklıklara blogumda yer vermeye elim mahkum.

Şimdi ortamı tekrar yumuşatmak için sizlere cumartesi sabahı müziği olarak  I will survive'ın jazz versiyonunu Nils Landgren'dan dinlemenizi tavsiye ediyorum :)

Here you are ,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder