27 Temmuz 2013 Cumartesi

christmas time,gezicilere

Christmas zamanı evini,ofisini veya en basitinden çalışma masasını süslemek isteyenler için küçük birer önerim olucak,dikkat !



Öncelikle mudo concept kesinlikle bir dolaşılmalı.Özellikle özel tasarım pofidik yastıkları o kadar tatlı ki , mağazayı onları kolunuzun altına alarak gezme ihtiyacı duyuyorsunuz.
Bunun dışında modern ve minimalist biblolar da öne çıkan yeni ürünlerden.
Ama iyisi mi siz mudo'yu boş zamanlarınızda arada ihmal etmeyin,yılın her zamanı gözünüze farklı bir güzellik ilişebilir,çok muhtemel :)



Mektup Kırtasiye . İstiklal Caddesi,Galatasaray Yokuşu'nun hemen başında küçük sıcacık bir kırtasiye var. Özellikle moleskine gibi her yerde bulunmayan özel ürünlerin çok fazla çeşidini bulabilirsiniz.Bunun dışında özellikle kalemkutular ve çantalara zaafı olanlar ( just like me ) için bir cennet adeta. Hele o Beatles çantaları o kadar şirin ki,bütün harçlığınız orada tükenebilir. Aman dikkat. Ayrıca kalem ve defter koleksiyonerlerine de bir uğramalarını tavsiye ederim.



Şişhane IKSV Mağaza. Sürekli önünden geçtiğim ve her nedense hep acelem olduğu için bir türlü doya doya gezemediğim o tasarım harikası mağaza.Vitrinlerinden anladığım kadarıyla , o da noel sezonunu açmış çoktan :)

Şimdilik bu kadar,eğer sizlerin arasından bizzat bana da tavsiyeleri olanlar varsa lüüüüütfen bana ulaşın,merak içindeyim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder